hdr
БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Во разговор со мештаните добивме неофицијални информации дека конаците се градат под покровителство на висок старешина од МПЦ. За дополнителни новости и фотографии кога ќе се доградат ќе им одиме на гости. Аирлија да се.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here