ПОХУВАНО СИРЕЊЕ СО БАДЕМИ И СМОКВИ + МАЛО ШИШЕ БЕЛО ВИНО. СЕКОЈА ВЕЧЕР ПОСЛЕ 20 ЧАСОТ ПО ПРОМОТИВНА ЦЕНА ОД 220 ДЕН🥂

Вино и сирење, перфектна комбинација за вашата седенка со пријателите. Сирењето и виното се совршен пар за причина за средба со пријателите.

Ве очекуваат во Градска Кафеана од Хотел Епинал !!!