Во текот на денешниот ден на место викано Копанки на 1500 мнв се наврнати нови 15 сантиметри снег. Снегот нѐ престанува и до крајот на денот се очекува да достигни 30 сантиметри…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here