Нова снежна покривка лоцирана од камерите над с. Ниже Поле. Во овој момент имаме дожд во градот, но мала снежна покривка на планините и радост за најмладите. Утре спремајте санките и правец на топло чајче, чистиот воздух гратис…

Нека ни е аирлија и да ни се множи.

За да ја видите состојбата во живо кликнете на овај линк https://nizopole-ski-centar.click2stream.com/

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here