Пред неколку дена високите цени на еден наш македонски зимски центар предизвикаа големо внимание кои се споредуваа дека се исти со цените во престижниот европски зимски центар Сент Мориц.

Кои се цените на топлите напитоци, безалкохолни и алкохолни пијалаци во Чајџилницата на ЈП Стрежево погледнете од нивното мени:

BITOLA TOUR GUIDE / ПРЕВЗЕМЕТЕ ТУКА _____________________________________________________________________________________

Навистина “багатела”. Да си повелите…

Фотографија од Благојче Котевски.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here