БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Оваа година во рамките на БИТ ФЕСТ 2018 по осми пат ке се одржи манифестацијата Незаборав на која ке бидат испеани песните од групата БИТОЛСКИ КОНЗУЛИ.

Претходните години незаборав беше посветен на: Сашка Петковска, Јонче Христовски, Пепи Бавтировски, Љупчо Спасеновски (Буба Мара), Добри Ставревски, Гоце Николовски и Миле Шерденков.

Понеделник 20 август 2018 г., почеток 20 часот, ЦК Битола, влез слободен…

Повелете драги битолчани!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here