Behind the scenes… Погледнете како се снимаше битолскиот филм Dogs of War и гласајте за нив

Гласањето Ви е ТУКА

Филмот е од битолска екипа и не е тешко за гласање, стиснете VOTE, па LOGIN и следете ги инструкциите! Притиснете слободно и SHARE ! За наши убај деца се работи!!!

Моментално се на четврто место од вкупно 1600 во светот.

Ви благодариме!

Pls VOTE