Со гордост, Синпекс продолжува да го поддржува Ракометниот клуб Еурофарм Пелистер од Битола и неговата постава за наредната сезона. Оваа поддршка не се ограничува само на полето, туку и надвор од него, заедно со навивачите.

Од наша страна, ги покануваме сите навивачи и љубители на ракометот на нашиот специјален настан, каде ќе имате можност да се запознаете со новата постава на клубот и да ги поддржите вашите омилени ракометари.

Детали за Настанот:

Навиваме заедно – Синпекс и РК Еурофарм Пелистер, заедно кон успехот !: 07.09.2023

Време: 19:30 часот

Локација: Плоштад Магнолија, Битола

Настанот е одлична можност за сите навивачи да се соочат лице во лице со своите спортски јунаци. Не само што ќе имате можност да земете автограми од ракометарите, туку исто така ќе добиете навивачки материјали за да го искажете вашето вистинска страст и поддршка кон клубот.

Синпекс се гордее што е дел од оваа спортска приказна и што имаме можност да ги поддржиме нашите ракометари во секој момент.

Не пропуштајте ја оваа прилика да ги поддржите вашиот клуб и да ја изразите вашата вистинска навивачка страст.