Дали имате планови за оваа есен? Сте размислувале ли како да го поминете наредниот период продуктивно и да научите некоја вештина која ќе ви помогне да направите промена на вашата кариера? Дали размислувате за започнување кариера во една од најбрзорастечки индустрии денес, ИТ?

Ако одговорот е да, ИВЕЦ има внимателно подготвена програма која оваа есен покрива различни области од ИТ индустријата. Ги нудиме нашите најнови обуки со цел да ви помогнеме да го усовршите вашиот деловен профил и да ви овозможиме да се истакнете на пазарот на трудот. Имаме широк спектар на обуки, што значи дека секако ќе најдете нешто што го задоволува вашиот вкус и интереси. Имате избор да започнете и ги совладате основите на ИТ, да бидете дел од нашата академија, да научите да тестирате, да ги совладате основите на обработка на податоци или пак да ја развиете вашата креативност со помош на обуката за 3Д.

IT Essentials,Computer Science and Software Development Academy,

QA Testing Comprehensive Training,

Data Essentials,

Data Warehousing and Business Intelligence,

HTML&CSS,

Modern Management Methods,

3D Graphics from Ground Up and 3D Graphics Masterclass,

Роботика и обуки за деца и млади,
и многу други…

Сите обуки се со внимателно креирани програми според најновите трендови на пазарот на труд со цел посетителите да ја исполнат ултимативната цел, односно вработување во ИТ секторот. Без разлика дали сте почетник или искусен професионалец, нашите курсеви се прилагодени за сите нивоа на знаења и вештини. Од основни концепти до напредни технологии, ние сме тука за вас. Нашите обуки ги водат најдобрите инструктори со долгогодишно искуство во ИТ сферата, кои ви ги презентираат најновите технологии и најдобри практики. Ќе ја имате можноста да учите од најдобрите.

Не губете време, стекнете нови вештини и напредувајте во кариерата со нашата помош. За повеќе информации и регистрација, посетете ја нашата веб страна iwec.mk или контактирајте не на нашиот телефонски број 072 309 282. Придружете ни се и започнете да ја креирате вашата успешна приказна во ИТ уште денес! Времето секако поминува, ваше е дали ќе го искористите максимално и на продуктивен начин.