БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолчанецот Дејан Трајковски испрати видео од Чикаго, каде моментално Америка се наоѓа под голем студен бран, а американците замислете започнаа да ги посипуваат улиците со сол и ризла на сличен начин со нашите македонски претпријатија.

Сега слободно можеме да речеме дека технологијата и напредокот кој уште пред неколку години се применуваат во Битола и Македонија, конечно пристигнаа и во прекуокеанските држави членки на САД.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here