БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Во 11-тата емисија на Алексанар и Дац “Уште ми фалиш”, специјално за сите битолчани и сите што ја сакаат Битола, познатиот македонски актер во пензија Благој Чоревски Чоре, ја отпеа вечната песна „Ако одам во Битола “ на нашиот сограѓанин Петар Георгиев – Калица.

Уживајте во неговата изведба ТУКА

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here