Нашиот сограѓанин и битолска легенда Зоран Лазаревски Паљото вечерва одлучи да се предаде и да заплови во брачните води со неговата изабраничка Љубица Ламовска со која е во долгогодишна врска.

Од нас му ги посакуваме сите убајни на светот. Честитки Паљо.