Во убавиот Шелдон Ресепшн традиционално како секоја така и овааа година се одржа Битолскиот Бал.

Присутните на балот ги забавуваа естрадните уметници Маријана Димовски од Сиднеј и Никола Зацески заедно со Експрес Бенд.

За амбиентот. декорацијата и за вкусната храна се погрижија домгќините на Шелдон Ресепшн.

Организатори на Битолскиот бал се Битолскиот Социјален Клуб од Мелбурн.

Благодарение на Златко Варенина, погледнете неколку фотографии од настанот.


Извор Фаланга

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here