Авантурата започнува на денот на Вашата свадба!
Запознајте се со најдобрите снабдувачи на свадбени услуги под еден покрив, на Саемот за венчавки во Битола!

Ова е се сите изложувачи кои на едно место можете да ги запознаете во банкет салата на Хотел Епинал.

Фото студија Zaga
Vesta, Concept, Stefi, Rekord

Венчаници Papaz, My wedding, Honey moon, Palada, Ellie Bridal.

Слаткари Risela, Sagar, Daniela,

Цвеќари Vitraz, Kremisimo, Bloom

Козметички студија 365, Studio Vian, Imperial Bitola, Femme make up,

Машки костуми Linkesti, Signori

Останато Expose, Oriflame, Kiara, Tancevski, Megaselfie.

Недела во 17.00 ч. ќе има и Евергрин забава со Александар Митевски и Драган Спасов Дац со нивните заеднички хитови.

Повелете и да ги посетите…