Ново и последно видео за 2019 на битолчанецот Дејан Киревски. ..

Видео со новогодишна тематика каде Дејан самиот направи механички новогодишен украс каде што се симулира паѓање на снег …

Доколку ви се допаѓа ова негово видео стиснете
LIke share and SUBSCRIBE ..

Mr.DK DIY