Започна второто полувреме од ракометниот натпревар помеѓу Хрватска и Македонија каде моментално резултатот е 18:13.

И на овај натпревар битолската публика од најракометниот град на светот е верна на трибините и на својата репрезентација каде играат и битолчани!

Поздрав момци!

Напред Битола, напред Македонија!