БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Најубавиот амбиент за вашата крштевка и најсвечени моменти… Исто како во бајките…

Ресторан Капри Битола…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here