БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Џони Тапиа продолжува со неговата успешна сесија. Следете го на Твитер. Респект Џони.

ЛабавО е забавно/хумористична рубрика наменета за ваше добро расположение и смешен поглед на работите кои секојдневно ни се случуваат.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here