БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Денес, вториот тим во Болница „Плодност“, завршува со двонеделната успешна работа. Од утре, нив ќе ги замени ротациониот прв тим, кој ќе работи наредните 14 дена.
Целта и натаму останува иста – да им дадеме најдобра и најбезбедна услуга на нашите пациенти.

Најблагородната и најубавата од нив е на свет да ни дојдат што повеќе здрави новороденчиња, со среќни родители. Две од овие убави бебиња, од денес ќе си бидат во своите домови, заедно со семејствата.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here