БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

За разлика од некои други директори на клубови, посебно за некои од нашите најголеми, големо браво за Пеце Коруновски, директорот на ФК Пелистер.

Во време на пандемијата со коронавирусот, Коруновски дел од своето време, се разбира кога не е полициски час, го користи за да одработи и физичка работа. А тоа е поправање на теренот под “Тумбе Кафе“.

На својот ФБ профил, Коруновски напиша…

Веројатно мислеше на луѓето кои се задолжени за теренот, но и да мислел на нив, или на некој друг, нема врска. Важно е што Пеце за својот Пелистер знае и физички да одработи…

Извор Спортмедиа.мк

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here