Ова ќе биде прва песна на Тамара, која претходно има направено преработки на неколку песни, меѓу кои безвременските ,,Кога те нема”и ,,Ако одам во Битола“.
Музиката и аранжманот се на Давор Нечак, текстот е на Јосип Коцев, а видеото е дело на Агон Исмајли и Зубер Красниќи.

Доколку веќе станувате љубопитни за каква песна станува збор, ќе дознаете на 5 јуни.

Преработките на песните може да ги најдете на нејзината фејсбук страница: https://www.facebook.com/tamarastojkovskaofficial/