Љубиша Милошевски од Битола , попознат како ДиЏеј Љубиша, ја направи неговата седма авторска песна.

Кратко за него ни раскажа дека е роден во 1999 г. во Битола и со музика се занимава 3 години , исто така свири и на саксофон.

Новата песна е во соработка со Герги и на сите нас ни препорачува да ја преслушниме:

https://youtu.be/Kx7QHsagGcM

Одлична песна Љубиша. 👍

Fb : https://www.facebook.com/djljubisha/

Instagram : https://instagram.com/dj__ljubisha?igshid=1ckrs194l5ooa