Регионалниот лидер во приредување игри на среќа Mozzart од овој месец има изненадување за своите играчи! Во повеќе уплатни места стартува локалната акција „Не го гужвај тикетот – биди победник“, од која ќе имаме повеќе среќни добитници на локално и на глобално ниво.

Од 27 октомври до 27 ноември Mozzart може да ти донесе добивка дури и ако е твојот тикет недобитен. Доколку твојот тикет е промашен, остави го во одбележаната кутија на едно од Уплатните места кои се дел од наградниот натпревар и така си потенцијален добитник на моторно возило „Квад“, електричен тротинет, мобилен телефон, ваучери за бесплатно обложување, итн.

Акцијата важи во сите Mozzart уплатни места во Битола, Прилеп и Ресен.

Целосните правила прочитај ги на овој линк.