БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Во текот на денешниот ден околу 19 ч. мала снежна покривка ја покри нашата Битола…

Фотографии испратени од Давид Неделковски

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here