БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Пред неколку дена уште еден млад битолски музичар ја објави својата прва авторска песна на YouTube. Се работи за Филип Наневски (21), студент во трета година на факултетот за музичка уметност во Скопје. Филип уште од неговата 6 годишна возраст ја негува љубовта кон музиката посетувајќи часови во Нижото музичко училиште во Битола.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here