БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Тој шо си ја заборави, можи слободно да си ја побара пак!

Објавено во Битолски Проблеми

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here