Прво дело, најважно.

Роман од 113 страници за кој имам да кажам дека е напишан на 12 годишна возраст од мене.
Роман за кој имам да кажам дека е првото нешто кое искрено сум го сакала и за кое искрено најмногу сум се трудела.

Дело напишано од тогашните невешти раце кои денес и ден денес творат.
Најдраги книгохоличари, нарачајте си по еден примерок и уживајте во оваа љубов претставена како уметност.
Дружете се со Тамара и Александар и нивниот спонтан живот.

Со љубов,
Стојановска 🥰

Телефон за вашата порачка 077 566 618