БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолчанката Олгица Шапковска со нејзиниот глас ги развесели посетителите на ГТЦ во Скопје, пред кои од срце ја запеа антологиската ” Битола мој роден крај”.
Олгица е подолго време во музичките води и оваа година ќе настапува на реномираниот Макфест, фестивал во Штип.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here