БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

И покрај големата цена и недостапноста на скијачката опрема, битолчани самоиницијативно и со голема љубов започнаа на негување на оваа традиција која трае и ден денес. На следната фотографија се легендите на битолското скијање Спирко, Спасе Симјано, Ташко Тамбата фотографирани на Баба планина…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here