БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Пари во соработка со платформата за бонитетни информации БизнисМрежа.мк, Ви ја претставува листата „100 Најголеми“ компании по приходи во Македонија за 2020-та година каде се наоѓаат и три битолски компании.

Целта на проектот „100 Најголеми“ е да допринесе кон развој и јакнење на позитивната деловна клима низ промоција на позитивната деловна пракса на најголемите компании по приход, добивка и број на вработени.

Кои се сите 100 компании каде друштво му прават и три од Битола погледнете ТУКА

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here