БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Погледнете како изгледа Ресторан и хотел Капри од птичја перспектива заедно со неговата луксузна внатрешност…

На патот за Пелистер…

Уживајте…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here