Запознаете ја македонката со најмногу следбеници на Инстаграм, битолчанката со речиси 200.000 фанови.

Преубавата Кристина Петревски со потекло од Битола, поточно Гинимаале, која има 23 години и живее во Мелбурн, Австралија.

Се занимава со пливање, спорт, фитнес и фото-моделство.

Нејзиниот изглед нема да ве остави рамнодушни, а ние ќе избереме дел од нејзините најубави фотографии.

Впрочем јасно ќе ви биде зошто атрактивната Кристина ја следат толку многу голем број „следбеници“.

Поздрав Кристина…

Нејзиниот инстаграм профил ТУКА