БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Уште едно ново видео на битолчанецот Дејан Киревски. Направете сами светилка која ќе свети бесплатно со помош на компир и магнети. Неверојатно! Погледнете како!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here