БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Нека остани тука, во архивите на Битола. Додека песната за првпат е запеана на нашето Тумбе Кафе. Текстот Ви е тука:

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here