Целта му е да ве уплашат да живејте во страв и депресија .Си играт со бројките на грипот зависно од финансиите шо ќе ги добијат. Шо појке финансии то поќе заразени. Не гледајте вести како да се црква вестите. Три пати дено му се поклонвате. Целта не му е да умрите од корона, целта му е да умрите од страв, депресија, срцев удар и сиромаштија. Ниеден познат мој не умрел од корона, а многу мој познати умреја од срцев удар, рак, леукемија а и многу се во депресија. Депресијата го закиселва организмот паѓа имунитетот и почнуват болестите . Сега ќе Ви напишам рецепт како да ја преживејме ова психолошка Трета Светска Војна. Ова војна ќе ја преживејат само ментално јаките љуѓе. Прво стресот и депресијата нема да ги решат проблемите туку ќе ги зголемат и плус болести ќе Ве нападнат.

СПОРТУВАЈТЕ, ДВИЖЕТЕ СЕ, КАЖВАЈТЕ СИ ВИЦОЈ, СМЕЈТЕ СЕ, НАЈПРАЈТЕ ГО НЕКОЈ СРЕЌЕН И ДА СЕ НАСМЕЈ.

ПРАЈТЕ ТО ШО ВЕ ПРАЈ СРЕЌЕН. ПОМАГАЈТЕ НА СЕКОЈ ШО МУ ТРЕБА ПОМОШ, ДА СЕ ДРУЖИМЕ И ДА СИ ПОМАГАМЕ КАКО ЕДНА ГОЛЕМА ФАМИЛИЈА.

САМО ПОЗИТИВНО И ЌЕ ПОБЕДИМЕ ГОСПОД Е СО НАС ДА ЗНАЈТЕ НЕ НЀ НАПУШТА.

УРААААААААААААААА
💪😄👍💪💪💪💪💪🎶

Зоран Лазаревски Паљо