БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Утре 12.08.2018 г. саба-саба во 7:30 ч. собирање кај Горно Веро, кој е слободен нека дојди. Бидете и вие дел од новиот ПЛАНИНАРСКИ ДОМ кој од срце се гради. За другите добронамерници кои не сте во можност:

Наменска сметка за санација на планинарски дом Копанки

КОПАНКИ ЗА СИТЕ СИТЕ ЗА КОПАНКИ”

Денарска сметка
500 000000781459
Стопанска банка Битола

Девизна сметка МК075007010001290065 Стопанска банка Битола

Ви благодариме!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here