Сите имаме по некој спомен од Домот Копанки. Дали од лето, од зима, со другарите и пријателите, со првата љубов и се разбира од првото возење на жичара. Тука во овие фотографии заедно со внатрешноста на Домот се и нашите спомени, едни од поубавите кои некогаш сме ги доживеале. Да не филозофираме по многу со надеж дека и нашите деца и внуци ќе го доживеат истото да донирарајте од Македонија и странство на:

Наменска сметка за санација на планинарски дом Копанки

“КОПАНКИ ЗА СИТЕ СИТЕ ЗА КОПАНКИ”

Денарска сметка
500 000000781459
Стопанска банка Битола

Девизна сметка МК075007010001290065

Стопанска банка Битола

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here