БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Концерт на Јаков Дренковски на Тераса Широк Сокак, хотел Епинал

Македонскиот музички трубадур Јаков Дренковски чија прва љубов и прва средба со музиката е токму рокенролот, на 25-ти овој месец, настапува на Летна тераса Широк Сокак во една сосема поинаква, електрична верзија…

Не пропуштате возбудливата локална сцена, дружете не и апсорбирајте го вајбот од рокенрол ПУЛСОТ.
Искористетеја несекојдневната можност, и дојдете да се возиме заедно низ безвремените
хитови на Јаков скитник, C’EST LAE VIE, Midnight cowboy, Тетовирани срца, Темен ерос…

Be очекуваме!!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here