ИЗВЕСТУВАЊЕ!!!

Почитувани,
За сите оние заинтересирани, кои доаѓаат, прашуваат, се јавуваат, а во однос на работата на Летната тераса „ШИРОК СОКАК“!
Би сакале да Ве информираме дека оваа летна сезона, терасата ќе работи по претходно испланирана програма, и настани со најава, и тоа секој четврток, петок, сабота, недела, со звучни имиња и познати бендови.
Програмата ќе биде истакната он-лајн до крајот на оваа недела.
Благодариме за разбирањето…

Ваш, Хотел Епинал