БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Секоја чест дечки…

Фотографија испратена од Марјан Елена Талевски

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here