Хотелот “Епинал“ секоја година е домаќин на фестивалот “Браќа Манаки“ заедно со гостите кои се големи светски филмски имиња и доаѓаат тука од целиот свет.

Оваа година го освежија нивното фоаје и уредија еден дел кој е посветен на овој фестивал, од големо значење за Битола и Македонија.

Веќе започнаа со размислување за изненадувањата за сите нивни гости кои ќе ги посетат наредната година, кога се одбележува големиот јубилеј, 40 години фестивал “Браќа Манаки“…

Повелете, посетете ги и уживајте во комфорот и свежината на боите испреплетени во една комплетна градска целина од модерно и урбано место за престој, одмор, релаксација, храна и казино, Епинал Битола…