Роденденска победа на екипата на Топ гол и тоа над градскиот ривал Атлетико. Со висок резултат од 8:2 Топ гол ја декласира екипата на Атлетико и со победа го прослави својот 9-ти роденден.

За Топ гол настапија: Колевска, Талевска, Јанкоска, Гоцевска, Бумбаровска, Ристевска, Петровска, Гелевска, Нешковска, Јанковска Т., Крбалевска уште играа Ѓорѓиеска, Митаноска, Николовска, Миленковска и Размовска.

Честитки Топ гол!