БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Денес екипата на Црвен Крст Битола, носејќи донации на семејствата на кои им е потребна помош, налетаа на сообраќајна незгода на излезот од Битола, во која беше повреден постар човек со мотор. Од нивна страна е веднаш реагирано на лице место и е пружена прва помош.

Од нас нив да ги поздравиме и да посакаме со помин да е повредата.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here