Оваа вечер 4 ти Aвгуст на летната тераса „Широк Сокак“ ќе ечи од песна и радост со музиката на „Љубојна“. Ги повикуваме сите љубители на етно музиката на нова авантура со Љубојна со која концертите поминуваат во еден здив, благодарение на страста,
ентузијазмот и енергијата кои ја пренесуваат со елегантната музика и жестокиот ритмички пулс.

Контакт телефон за резервации: 075 539 066