Традиционално по втор пат Паб Интермецо Ве поканува да бидете дел од нешто наше битолско , проверена добра забава со веќе докажани и локални артисти , домашна, наша и градска …

Паб Интермецо Ве поканува овој четврток на 22-ри Август 2019 г. започнувајки од 12.00 часот на забава заедно со Аce Mice, Chiko B2B, за да вечерта продолжиме од 20.00 часот заедно со ветераните на клубската сцена во нашиот град C – Pure, Saso Recyd и Acika B2B Boc.А.

Да ги поддржиме локалните и домашни артисти, а секој од вас е поканет на нашата добра забава и загарантирано добра градска журка …

За повеќе инфо ТУКА