Објавено во Август, 2019. Изработено од
Платформа ЗЕМИ ЗДИВ Битола
со податоци генерирани од Airly. Извештајот за ЈУНИ ’19 превземете го ТУКА, додека за месец ЈУЛИ ’19 ТУКА