Битолчани заедно со многубројните македонски навивачи денеска беа во комплетна еуфорија пред утрешниот натпревар на Македонија со Украина за Европското првенство 2020.

Поразот со Австрија веќе неколку дена се „преболува“ во Фан зоната во Букурешт каде што само најголемите мажи можат да преживеат.

Утрешниот натпревар ќе се одигра на Националната арена во Букурешт со почеток во 15.00 ч.

Поздрав со сите и напред Македонија!

Голема благодарност до битолскиот пастЗлатко Паша.