БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Како што и самиот ни кажува “Поздрав од еден Скопјанец заљубен во Битола :)”

Поздрав и до вас Тони Митревски.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here