Фан-зона пред натпреварот Еурофарм Пелистер – Спортинг Лисабон – спонзорирана од Златен даб!

7 декември 19:00 часот во подтрибинскиот простор на спортската сала „Боро Чурлевски“ – Битола.

– Детско катче, анимација и наградна игра за најмладите
– Загревање за натпреварот со пиво и навивачки песни
– Продажба на клупски обележја, навивачки реквизити и сувенири со клупското лого по рекламни цени
– Запознавање на првото издание на клупскиот магазин на РК Еурофарм Пелистер (бесплатно издание)

20:45 – Почеток на натпреварот од ЕХФ Лига Европа
Еурофарм Пелистер – Спортинг Лисабон