БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Фудбалскиот клуб Пелистер од Битола оди во Прва лига!
Управниот одбор на ФФМ го прифати предлогот на Натпреварувачката комисија во Прва МФЛ од натпреварувачката сезона 2020/2021 да се натпреваруваат екипите кои во моментот на прекинот на натпреварувачката сезона 2019/2020 се на првото место на табелата од Втора МФЛ – Исток и Втора МФЛ – Запад;
Од Управата на ФК Пелистер изразуваат голема благодарност до ФФМ и ОФС за ова правично и фер решение.

ФК Пелистер

Фото Гол.мк

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here